27 حقیقت شگفت انگیز درباره ذهن نیمه هوشیار (بخش دوم)



نويسندگان
جدیدترین مطالب
لینک های روزانه

 

14) ذهن نیمه هوشیار همه چیز را جدی می پندارد!

هنگامی که شما یک فیلم ترسناک نگاه می کنید؛ می دانید که آن چیزی که مشاهده می کنید جدی نیست. اما چرا وقتی که صحنه ای بسیار ترسناک می بینید ناخودآگاه از صندلیتان می پرید؟ علت این است که ذهن نیمه هوشیار شما همه چیز را جدی می گیرد! بنابراین وقتی که یک صحنه ترسناک را می بینید ذهن نیمه هوشیار شما این صحنه را جدی درنظر می گیرد و در نتیجه شما می ترسید! دقیقا به همین دلیل است که هنگامی که یک تصویر فوتوشاپ شده ای را می بینید (به اینکه می دانید که در این تصویر از فوتوشاپ استفاده شده است) باز هم تعجب می کنید! به این دلیل که ذهن نیمه هوشیار شما حقیقتا باور می کند که این صحنه واقعی است بنابراین احساس تعجب به شما داده می شود!

15) اکثر اعتقادات و تفکراتی که نسبت به دنیا داریم مربوط به ذهن نیمه هوشیار ما می شوند!

تحقیقاتی که روان شناسان در این زمینه انجام داده اند ثابت کرده است که اکثر اعتقاداتی و باورهایی که ما انسان ها نسبت به دنیای اطرافمان داریم؛ مربوط به بخش نیمه هوشیار ذهنمان می شود. روان شناسان می گویند که این بخش نیمه هوشیار از مغز ما بیشتر در سنین 2 تا 7 سالگی شگل می گیرد. در این دوران بخش زیادی از یادگیری انسان ها مربوط به ذهن نیمه هوشیارشان می شود. در حقیقت در همین زمان است که دیدگاهی که انسان ها بعدها نسبت به دنیا خواهند داشت شکل می گیرد. مغز آنها در این مرحله اطلاعات مورد نظر را "دانلود" می کند و آنها را در بخش نیمه هوشیار خودش ذخیره می کند و این اطلاعات بعدها باعث می شوند که اعتقادات پایه ای و باورها و طرز فکر آنها ( مربوط به ذهن نیمه هوشیار آنها است) در مغزشان تثبیت شود.

16) "جیم موریسون" اعتقاد داشت که کشف کردن ذهن نیمه آگاه انسان دروازه ای به سوی توانایی های شگفت انگیز انسان می باشد

روان شناسان زیادی بر این باور بودند ( و هستند!) که کشف کردن چگونگی طرز کار ذهن نیمه آگاه انسان می تواند قدم بزرگی در جهت کشف کردن توانایی هایی باشد که مغز انسان ها دارند. یکی از این روان شناسان، فردی به نام جیمز موریسون بود. او فکر می کرد که در صورتی که ما انسان ها بتوانیم کشف کنیم که سیستم ذهن نیمه آگاهمان چگونه کار می کند می توانیم انتظار داشته باشیم که کلید کشف بسیاری از توانایی هایی را که انسان دارد بدست آوریم. او همچنین بر این باور بود که یکی از دلایلی که ذهن نیمه آگاه انسان برای او مجهول است این است که توانایی های بی پایان بشر در آن نهفته است.

17) 15 دقیقه قبل از خوابیدن زمانی است که تونل ارتباطی میان ذهن نیمه آگاه و ذهن آگاه باز می شود

زمانی که شما به رختخواب می روید (البته در صورتی که مدتی طول بکشد تا خوابتان ببرد!) تقریبا 15 دقیقه قبل از اینکه کاملا به خواب بروید، زمانی است که در این زمان هم جسم شما و هم ذهن شما شروع به آرام شدن می کند. در این زمان است که عضلات شما شروع به شل شدن می کنند و بدن شما به یک حالت ریلکسیشن می رشد. در این زمان است که مغز شما شروع به تولید کردن امواج آلفا می کند. در این مجال 15 دقیقه ای که شما میان خواب و بیداری قرار گرفته اید؛ بین 7 تا 14 موج الکتریکی در ثانیه در مغز شما ایجاد می شود. این موج های الکتریکی در حقیقت تونلی هستند که ذهن هوشیار و ذهن نیمه هوشیار شما برای اینکه با هم ارتباط برقرار کنند ایجاد می کنند!

18) تنفس تحت کنترل ذهن نیمه آگاه قرار دارد

دم و بازدم کردن شما کارهایی است که تحت کنترل بخش نیمه هوشیار ذهن شما قرار دارد. شما هر بار که می خواهید نفس بکشید فکر نمی کنید! هیچ وقت فراموش نمی کنید که نفس بکشید! بلکه به طور طبیعی این کار را انجام می دهید. محققانی که درباره ذهن نیمه هوشیار تحقیق می کنند می گویند که نفس کشیدن یکی از پل های ارتباطی میان ذهن نیمه هوشیار و ذهن هوشیار برای شما می باشد. هنگامی که شما سعی کنید که نفس کشیدن را درون ذهن هوشیار خودتان بیاورید؛ می توانید نسبت به بخش های دیگر وجودتان هوشیاری بیشتری پیدا کنید. همین موضوع باعث می شود که به یک آگاهی مخصوصی از خودتان برسید و همین موضوع هم باعث می شود که وارد دنیای شگفت انگیز "مدیتیشن" شوید.

19) ذهن نیمه هوشیار شما دوست دارد که آن را تنها بگذارید!

ذهن نیمه هوشیار ما به گونه ای است که تمایل به این دارد که ذهن هوشیار در آن دخالتی نداشته باشد! به همین دلیل است که هنگامی که خواب هستید به بهترین شکل ممکن عمل می کند! چون در این حالت شما اصلا هوشیار نیستید! تا کنون متوجه این موضوع شده اید که بسیاری از ایده های جدید و جالب و یا راه حل ها درباره مسئله هایی که سال هاست به آنها فکر می کنید هنگامی به ذهن شما می رسند که یا در حال تماشای تلویزیون هستید یا در حال دوش گرفتن هستید یا در اتوبوس نشسته اید و یا پیاده روی می کنید؟ علت این موضوع این است که در این زمان ها هوشیاری شما نسبت به زمان های دیگر کمتر است بنابراین ذهن نیمه هوشیار شما فعالیت بیشتری دارد.

20) این ذهن نیمه هوشیار شماست که خط مشی زندگی شما را تعیین می کند!

در سال های اخیر دانشمندان بیشتر و بیشتر به اهمیتی که ذهن نیمه هوشیار در زندگی انسان ها دارد واقف شده اند و آنها فکر می کنند که اهمیت ذهن نیمه هوشیار را باید بسیار بیشتر از آن چیزی که در گذشته می پنداشتیم جدی گرفت. تحقیقات جدیدی که دانشمندان در زمینه تاثیراتی که ذهن نیمه آگاه انسان ها بر روی روان شناسی فردی و اجتماعی آنها دارد انجام داده اند به این نتیجه رسیده است که تنها ژن های ما نیستند که بر روی ویژگی هایی که ما داریم تاثیر می گذارند! در حقیقت مطالعات نشان داده است که تنها ژن های ما نیستند که تعیین کننده کسی که هستیم می باشند. بلکه ژن های ما در حقیقت توسط بخش نیمه هوشیار ذهنمان کنترل می شوند و این ذهن نیمه هوشیار حتی ممکن است این ژن ها را دستکاری هم بکند! این موضوع بدان معنی است که در صورتی که ما بتوانیم ذهن نیمه هوشیار خودمان را کنترل کنیم حتی می توانیم فرد بهتری هم باشیم!

21) مثبت بودن و مثبت اندیشیدن بیشتر از آن که به ژن های ما وابسته باشد بستگی به خود ما دارد!

دکتر بروس لیپتون، استاد دانشگاه استنفورد بر این عقیده است که بدون توجه به اینکه ما چگونه ژنی داریم؛ فیلتر کردن افکاری که داریم به شیوه مثبت تر به ما کمک می کند تا یک زندگی با کیفیت بالاتر و سالم تری داشته باشیم بدون توجه به اینکه ساختمان ژنتیکی ما به چه صورتی باشد! او ب این عقیده است که داشتن نگرش مثبت نسبت به زندگی، داشتن احساسات مثبت نسبت به زندگی و همچنین فرستادن این افکار و احساسات مثبت به بخش هایی از ذهن که در رده ذهن نیمه هوشیار ما قرار می گیرند می تواند یکی از بهترین کارهایی باشد که ما می توانیم برای داشتن یک زندگی سالم و مثبت این کار را انجام دهیم.

22) سرعت کار ذهن نیمه هوشیار شما بسیار بیشتر از ذهن هوشیار شماست

ذهن نیمه هوشیار شما نسبت به ذهن هوشیار شما بسیار سریعتر عمل می کند. مطالعاتی که در سال های دهه 1970 انجام شده اند نشان می دهند که مغز ما انسان ها به گونه ای آفریده شده است که در زمانی تقریبا برابر با یک سوم ثانیه خودش را برای انجام دادن کارها آماده می کند (یعنی حدودا یک سوم ثانیه طول می کشد که ما آگاهانه تصمیم بگیریم که عکس العملی انجام دهیم) این در صورتی است که قبل از اینکه ما چنین تصمیمی را برای خودمان گرفته باشیم؛ در حقیقت ذهن نیمه هوشیار ما این تصمیم را برای ما گرفته است! به عبارت دیگر ذهن نیمه هوشیار ما بسیار سریعتر از ذهن هوشیار ما حرکت می کند.

23) ذهن نیمه هوشیار شما همیشه بیدار است!

ذهن نیمه هوشیار شما همیشه بیدار است و همیشه در حال کار کردن بر روی کنترل کردن ارگان های مختلف و عملکردهای مختلف بدن است. حتی در زمانی که ذهن هوشیار شما به خواب می رود، ذهن نیمه هوشیار شما همیشه سعی می کند تا افکار مناسب را برای فرستادن به ذهن هوشیار انتخاب کند، هنوز هم می شنود و هنوز هم پردازش می کند! از این رو گوش دادن به موسیقی در حین اینکه خواب هستید (و یا زمانی که می خواهید بخوابید) و گفتن حرف های مثبت به خودتان قبل از خوابیدن و یا بعد از اینکه بیدار شوید؛ همگی ها می توانند برای ذهن نیمه هوشیارتان مفید باشند!

24) استفاده از ذهن نیمه هوشیار مخصوصا برای ورزشکاران بسیار مفید است!

یکی از کاربردهای بسیار مفیدی که استفاده کردن از ذهن نیمه هوشیار می تواند داشته باشد؛ کاربرد آن برای ورزشکاران می باشد. به این دلیل که آنها برای اینکه بتوانند بر روی کارهایی که انجام می دهند تمرکز داشته باشند نیاز دارند تا حتما مغزشان را تحت کنترل خودشان درآورند تا بتوانند در مرحله بعدی بدنشان را نیز تحت کنترل درآورند. اولین روان شناسی که تصمیم گرفت تا استفاده از نیروی ذهن نیمه هوشیار را به ورزشکاران یاد دهد، فردی به نام "ریچارد سوین" بود که خودش یک روان شناس ورزشی بود و در بازی های المپیک سال 1972 برای اولین بار تصمیم گرفت تا استفاده از ذهن نیمه هوشیار را به عنوان بخشی از تمرین هایی که این ورزشکاران برای المپیک انجام می دادند درآورد. او برای این کار اسکی بازانی را که از تپه به پایین می آمدند مورد مطالعه قرار داد و متوجه شد که هنگامی که از آنها می خواهد که با استفاده از قدرت تخیلشان اسکی بازری را تصور کنند؛ سیگنال های الکتریکی از مغزشان بسیار شبیه به سیگنال های الکتریکی مربوط به افرادی بود که حقیقتا اسکی می کردند!

25) "تمرینات فکری با وزنه" با استفاده از ذهن نیمه هوشیار توانست به عضلانی تر شدن بدن تمرین کنندگان کمک کند!

یک مطالعه دیگر که در زمینه استفاده از ذهن نیمه هوشیار برای ورزشکاران بود توسط "گانگ یی" که یک روان شناس ورزشی بود انجام گرفت. این "تمرین فکری با وزنه" را با افراد مورد آزمایش به مدت چند هفته انجام داد. در این تمرین آنها تنها تصور می کردند که دارند وزنه برداری می کنند! بعد از این چند هفته داوطلبانی که این کار را انجام داده بودند 13.5 درصد عضلانی تر شده بودند!

26) "سالوادور دالی" به پنجره میان خواب و رویا توجه ویژه ای داشت!

"سالوادور دالی" یکی از افرادی بود که اعتقاد و توجه زیادی به چیزی که آن را "پنجره میان خواب و بیداری" نامیده بود توجه داشت. در حقیقت در همین حالت بین خواب و بیداری بود که او توانسته بود تا برخی از معروف ترین نقاشی های خودش را بکشد. روشی که او از این روش برای کشیدن نقاشی هایش استفاده می کرد به این صورت بود که در ابتدا یک بشقاب را بر روی زمین می گذاشت و یک قاشق را در این بشقاب قرار می داد و قاشق را با دست می گرفت. سپس در صورتی که بر روی صندلی نشسته بود سعی می کرد تا بدنش را ریلکس کند و به فاز رویا وارد شود. لحظه ای که خوابش می برد، قاشق از دستانش می افتاد و با بقشاب برخورد می کرد و با صدای این برخورد او از خواب بیدار می شد در حالی که می توانست به یاد بیاورد که چه چیزی در ذهن نیمه آگاهش گذشته است!!!!

27) امواج ذهن نیمه هوشیار قابلیت انتقال دارند!

در مطالعه ای به نام "مطالعه عشق" دو زوج جوان را در اتاق های مجزا می نشاندند که با دیوارهای آهنی از هم جدا شده بود. هدف این بود که آنها ببینند که آیا این دو زوج جوان می توانند امواج ذهن نیمه هوشیار عاشقشان را به هم انتقال دهند؟ مغز هر دوی آنها را به دستگاه های EEG وصل می کردند و جالب اینجا بود که نتیجه این تحقیق ثابت کرد که آنها می توانستند بدون توجه به فاصله و موانعی که از نظر فیزیکی سر راهشان قرار داشت؛ امواج مغزی مربوط به ذهن نیمه هوشیارشان را به سوی هم بفرستند! پس افرادی که در نزدیکی شما قرار دارند می توانند امواج ذهن نیمه هوشیار را از شما دریافت کنند!



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ سه شنبه 27 آبان 1399 ] [ 16:28 ] [ شکوهی ]

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آرشیو مطالب
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: