27 حقیقت شگفت انگیز درباره ذهن نیمه هوشیار (بخش اول)



نويسندگان
جدیدترین مطالب

 

ذهن نیمه هوشیار انسان بسیار پیچیده است. مذهبیون، فلاسفه، متفکران بزرگ، محققان، دانشمندان، روان شناسان و بسیاری از افراد دیگر سعی می کنند تا رازهای پیچیده ای را که درون ذهن نیمه هوشیارما وجود دارد کشف کنند. البته با اینکه ما در این باره اطلاعات زیادی داریم؛ ولی با این وجود هنوز هم بخش های رازآلوده زیادی وجود دارند که برای محققان کشف نشده باقی مانده اند. ذهن نیمه هوشیار ما انسان ها قبل از ذهن هوشیار ما تصمیم گیری می کند. بنابراین تحقیق کردن درباره ذهن نیمه هوشیار و اثراتی که بر روی ذهن هوشیار مان دارد موضوعی بسیار مهم است که به ما کمک می کند تا درک بهتری از هویت انسانی خودمان داشته باشید. در این مطلب قصد داریم تا 27 حقیقت شگفت انگیز را درباره ذهن نیمه هوشیار انسان برای شما ارایه کنیم.

1) ذهن نیمه هوشیار انسان بسیار گسترده تر از آن چیزی است که فکرش را می کردیم!

مغز ما انسان ها دارای 90 میلیون سلول عصبی است که بوسیله تریلیون ها ارتباط که نام آنها "سیناپس" است به هم مرتبط شده اند. ولی مغز ما انسان ها حقیقتا چقدر قدرتمند است؟ دانشمندان بر این باورند که توان مغز انسان به اندازه ای است که می تواند تمام اطلاعاتی را که از سال 2007 تا کنون در اینترنت ذخیره شده است را در خودش حفظ کند! ممکن است این موضوع به نظر شما هیجان انگیز به نظر برسد چون ممکن است با خودتان بگویید چطور ممکن است مغز من به این اندازه توانایی داشته باشد در صورتی که حتی فراموش کردم که دیشب چه چیزی خوردم؟ پاسخ این چالشی که در ذهن شما بوجود آمده است این است: ذهن نیمه هوشیار ما انسان ها خیلی گسترده تر از آن چیزی است که فکرش را می کردیم! در حقیقت این موضوع نشان می دهد که ما هی چیزی درباره بخش ناهوشیار مغزمان نمی دانیم!

2) ذهن نیمه هوشیار شما کنترل کننده 95 درصد از بخش حافظه مغزتان است!

شما تنها از 5 درصد بخش حافظه مغزتان استفاده می کنید. این موضوع بدین معنی است که ذهن نیمه هوشیار شما کنترل کننده 95 درصد بقیه حافظه شما می باشد! جالب اینجاست که با اینکه شما چیزی در این باره نمی دانید؛ ولی ذهن نیمه هوشیار شما چه ذهن هوشیار تان بداند و چه نداند، همواره در حال فعالیت کردن است!

3) شما روزانه بدون اینکه بخواهید از ذهن ناهوشیارتان استفاده می کنید.

برای اینکه دقیق تر بفهمید که ذهن نیمه هوشیار چگونه کار می کند، به این مثال توجه کنید: هنگامی که شما با رایانه خود در حال تایپ کردن هستید؛ سعی کنید تا از ذهن هوشیار خودتان استفاده کنید و سعی کنید تا مشخص کنید که هرکدام از حروفی که در حال تایپ کردن آن هستید کدام است. (به عنوان مثال در صورتی که می خواهید کلمه "ذهن" را بنویسید؛ سعی کنید قبل از اینکه دستتان به سمت صفحه کلید برود، برای خودتان مشخص کنید که حرف "ذ"، "ه" و "ن" هرکدام در کدام بخش از صفحه کلید هستند!) در صورتی که چنین کاری انجام دهید متوجه خواهید شد که زمان بسیار زیادی از شما می برد و بسیار خسته کننده است! اکنون دوباره کلمه "ذهن" را بدون توجه کردن به اینکه هرکدام از این کلمات کجا قرار دارد بنویسید. اگر خوب دقت کنید می بینید که شما بدون اینکه توجهی به جایگاهی که هیچ کدام از این حروف در آن قرار دارند کرده باشید توانسته اید تا به سرعت کلمه "ذهن" را تایپ کنید. این دقیقا همان قدرت ذهن نیمه هوشیار است!

4) همه چیز در ذهن نیمه هوشیار شما ثبت می شود!

ذهن نیمه هوشیار شما دقیقا مانند یک بانک اطلاعاتی عمل می کند که تقریبا "همه چیز" را در خودش ذخیره می کند. در حقیقت تقریبا تمام چیزهایی که برای شما اتفاق افتاده است از همان ابتدا در ذهن شما ذخیره شده است و ذخیره شده است و ذخیره شده است! هنگامی که انسان ها به سن 21 سالگی می رسند، میزان اطلاعاتی که به طور متوسط در ذهنشان ذخیره می شود بسیار زیاد می شود که چیزی تقریبا برابر با 100 برابر حجم کل اطلاعاتی است که در دایره المعارف بریتانیکا وجود دارد! (دایره المعارف بریتانیکا دارای 32 جلد است؛ 32640 صفحه دارد و 40.5 میلیون عنوان را پوشش می دهد!)

5) ذهن نیمه هوشیار شما مانند بخش زیرین تکه شناور بر روی آب است.

بهترین روشی که شما می توانید با استفاده از این روش درکی از شیوه کارکرد ذهن هوشیار و ذهن نیمه هوشیارتان داشته باشید این است که آن را به صورت یک تکه یخی درنظر بگیرید که بر روی سطح آب شناور است. اکنون بخش هوشیار ذهن شما را می تواند به صورت بخشی از یخ که در بالای سطح آب قرار دارد درنظر گرفت و بخش نیمه هوشیار ذهن را می توان به صورت بخش بزرگی که زیر آب قرار دارد درنظر گرفت. همانطور که بخشی از یک تکه یخی که در روی اب است نسبت به بخشی که در زیر آب قرار دارد بسیار کوچکتر است؛ بخش ذهن هوشیار ما نیز نسبت به ذهن نیمه هوشیار ما بسیار کوچکتر است. البته این بخش هوشیار ذهن شماست که دانه افکاری را که بعدا رشد می کنند در مزرعه ذهن نیمه هوشیار شما می کارد! به همین دلیل است که قدرت تفکر مثبت برای شما بسیار مهم است!

6) کلید پرورش ذهن نیمه هوشیار، تکرار است.

ذهن هوشیار شما دستور می دهد و ذهن نیمه هوشیار شما از این دستورات اطاعت می کند. در این جاست که قانون جذب به میدان می آید. در صورتی که شما دستورات مثبت را با ذهن هوشیارتان به ذهن نیمه هوشیارتان بدهید (و در صورتی که این دستورات مثبت را مرتبا تکرار کنید) ذهن هوشیار شما ممکن است آن را باور نکند! اما اطمینان داشته باشید که ذهن نیمه هوشیار شما آن را "می شنود"!!! و تمام تلاشش را می کند تا به آن سمت حرکت کند!

7) برای ذهن نیمه هوشیار شما اصلا زمان مفهومی ندارد!

ذهن نیمه هوشیار شما اصلا زمان نمی شناسد. به عبارت دیگر، اصلا گذشته و آینده برای ذهن نیمه هوشیار شما مفهومی ندارد و تنها چیزی که بر روی آن تمرکز می کند "اکنون" است. بنابراین در صورتی که شما کاری کنید که ذهن هوشیار شما هم بر روی همین زمان "اکنون" متمرکز شوند؛ می توانید باعث شوید که زمان ذهن نیمه هوشیار و ذهن هوشیارتان با هم تطبیق پیدا کنند بنابراین به این شیوه می توانید کاری کنید که میزان استفاده تان از ذهن نیمه هوشیارتان بیشتر شود. بنابراین سعی کنید تا به جای اینکه بر روی چیزهایی تمرکز کنید که در گذشته آنها را می خواسته اید؛ بر روی چیزهایی تمرکز کنید که "اکنون" می خواهید!

8) LSD به بالا بردن توانایی های زبانی مغز کمک می کند.

تحقیقاتی که روان شناسان انجام داده اند نشان می دهد که استفاده کردن از داروی ال اس دی (LSD) که نام شیمیایی آن لایزرژیک اسید دی اتیل آمید می باشد؛ می تواند باعث شود که مغز شما توانایی های زبانی بالاتری داشته باشد. با مصرف کردن این ماده مغز شما می تواند توانایی های لغتی بیشتر داشته باشد و در نتیجه هم بخش هوشیار و هم بخش نیمه هوشیار مغز شما عمکلرد بهتری خواهند داشت. وقتی که شما از این ماده استفاده می کنید توانایی شما در دسترسی پیدا کردن به کلمات بیشتر می شود.

9) دانشمندان بر این باورند که LSD تا حدودی می تواند برخی از ایده هایی که در ذهن نیمه هوشیار هستند را به ذهن هوشیار بیاورد.

یافته های جدید دانشمندان نشان می دهند که استفاده کردن از داروهای LSD منجر می شود که برخی از ایده هایی که در ذهن نیمه هوشیار ما هستند به ذهن هوشیار انتقال پیدا کنند یا حداقل تا حدودی به ذهن هوشیار نزدیکتر شوند. دانشمندان می گویند که که استفاده از این مواد می تواند باعث شود که مرزی که میان ذهن هوشیار و ذهن نیمه هوشیار در مغز وجود دارد با این افکار پر شود. بنابراین مصرف کردن این دارو می تواند منجر به این شود که میزان هوشیاری ذهن انسان تغییر پیدا کند و در نتیجه مغز انسان به شیوه ای که قبلا ممکن نبوده است بتواند با ذهن نیمه هوشیار ارتباط برقرار کند.

10) ذهن نیمه هوشیار ما مانند یک فیلتر برای اطلاعات وارد شده به مغز عمل می کند.

بر اساس تحقیقاتی که دانشمندانی که در زمینه علوم عصب شناسی کار می کنند، مغز انسان ها به گونه ای ساخته شده است که اطلاعات در هر یک ثانیه آن را بمباران می کنند. به عبارت دیگر، حدود 2 میلیون بیت داده در هر ثانیه (به طور متوسط) مغز ما انسان ها را بمباران می کنند. فیلتر کردن این اطلاعات یکی از وظایف مهمی است که بخش نیمه هوشیار ذهن ما بر عهده دارد. در حقیقت وظیفه ذهن نیمه هوشیار ماست که برخی از این اطلاعات را گزینش کند و آنها را به ذهن هوشیار ما برساند. در غیر این صورت، ممکن است به دلیل هجوم بیش از حد اطلاعاتی که به ذهن هوشیار ما وارد می شود ما دچار سردرگمی شویم چون بخش هوشیار مغز انسان توانایی رویارویی با چنین حجم عظیمی از اطلاعات را ندارد!

11) بخش مربوط به ذهن نیمه هوشیار مغز برای پردازش کردن اطلاعات، آنها را به هفت گروه تقسیم می کند.

همانطور که بین شد ذهن نیمه هوشیار ما انسان ها وظیفه دارد تا از میان این سیل عظیمی از اطلاعات به به مغزمان جاری می شوند اطلاعاتی را که مناسب است انتخاب کند و آنها را به ذهن هوشیار ببرد. البته پردازش کردن این میزان اطلاعات آن هم در زمانی بسیار کم (حتی کمتر از ثانیه) وقتی که به صورت پیوسته انجام شود کار بسیار دشواری است. بنابراین بخش مربوط به ذهن نیمه هوشیار ما در مغز، معمولا برای اینکه این کار را راحت تر انجام دهد تمام اطلاعات موجود را به هفت گروه مختلف تقسیم بندی می کند و سعی می کند تا از طریق این هفت گروه کار پردازش اطلاعات را انجام دهد. انجام دادن این کار بسیار آسان تر از زمانی است که ذهن نیمه هوشیار بخواهد یک رشته طولانی از اطلاعاتی را که از بیرون می رسند مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد.

12) ذهن نیمه هوشیار از طریق تصاویر، احساسات و رویاها با ذهن هوشیار ارتباط برقرار می کند.

وقتی که ذهن نیمه هوشیار با طبقه بندی کردن اطلاعات به این هفت گروه اطلاعات مورد نظر را دریافت کرد؛ زمان آن می رسد که این اطلاعات را از طریق تصاویر، احساسات و رویاها به ذهن هوشیار انتقال دهد. بنابراین می توان گفت که پارامترهای فوق در حقیقت مانند زبانی هستند که ذهن هوشیار می تواند از طریق این زبان با ذهن نیمه هوشیار ارتباط برقرار کند. این شیوه برقراری تنها از طریق نمایش ها و تصاویر است و زبان ارتباطی میان ذهن نیمه هوشیار و ذهن هوشیار به گونه ای است که در این زبان حتی از یک کلمه هم استفاده نمی شود!

13) ارزش یک تصویر با ارزش هزار کلمه برابری می کند.

همانطور که بیان شد، هرکدام از اطلاعاتی را که ذهن نیمه هوشیار انتخاب می کند از طریقی به ذهن هوشیار انتقال می دهد که در آن هیچ کلمه ای گفته نمی شود. پس ذهن نیمه هوشیار در حقیقت از طریق "زبان تصاویر" و "زبان احساسات" اطلاعات مورد نظر را به ذهن هوشیار می رساند. ذهن نیمه هوشیار به صورت تصویری چیزی را که می خواهد به ذهن هوشیار بگوید می گوید ولی همچنین از برخی از شیوه های دیگر نیز استفاده می کند. به عنوان مثال برخی اوقات ممکن است علاوه بر تصاویر، از رویا نیز استفاده شود و یا اینکه ممکن است این اطلاعات از طریق موسیقی هایی که شما نمی دانید از کجا می آیند به ذهن هوشیار شما انتقال پیدا کنند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ سه شنبه 27 آبان 1399 ] [ 16:13 ] [ شکوهی ]

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آرشیو مطالب
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: